Stewardship is giving your Time, Talents and Treasures to support our Cathedral - donate

The HRSOC Teens Youth Group organized a “Gift of Joy” outreach for school age children in Kosovo & Metohija

The HRSOC Teens Youth Group organized a “Gift of Joy” outreach for school age children in Kosovo & Metohija

We all know of the daily challenges the families in Kosovo & Metohija are facing. As the holiday season is approaching, with thankfulness, empathy, and love in our hearts, we hope to bring some joy to the children in Kosovo & Metohija. The humanitarian organization, Our Serbs, who have been to Kosovo & Metohija numerous times providing much needed assistance, will be purchasing and hand delivering our gifts to the children.

We are grateful to all donors! We are grateful to God for giving us an opportunity to bring joy to our children in Kosovo & Metohija!

Група тинејџера при Саборном храму Светог Васкрсења Христовог у Чикагу организовала је акцију “Поклон Радости” за децу школског узраста на Косову и Метохији. Свима су добро познати изазови са којима се свакодневно срећу наше породице на Косову и Метохији. Имајући у виду да се приближавају празници, са благодарношћу, саосећањем и љубављу у нашим срцима, ми желимо да донесемо мало радости деци Косова и Метохије. Хуманитарна организација Наши Срби, која већ дужи низ година носи преко потребну помоћ на Косово и Метохију, ће купити и лично уручити наше поклоне деци.

Захваљујемо се свим приложницима! Благодарни смо Господу који нам је дао могућност да донесемо радост нашој деци на Косову и Метохији!

Share the Post:

More Posts